javnost izbjegava, ali...

Mama otkrila što Ronaldo misli o porazu od Ajaxa: Njegove riječi snažno odjeknule Italijom...

18.04.2019 u 14:26

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo možda izbjegava novinare nakon neuspjeha u četvrtfinalu Lige prvaka, no njegova majka Dolores otkrila je kojim je riječima komentirao bolni poraz od Ajaxa...

Iako je zabio pet golova u nokaut fazi ovosezonske Lige prvaka, Ronaldo ipak neće osvojiti četvrtu titulu u nizu. Možda je spasio Juventus protiv Atletica, ali nije mogao u dvoboju s Ajaxom koji je impresivnom igrom nadigrao talijanskog prvaka i pobijedio u Torinu te prošao u polufinale.

  • +3
Liga prvaka, četvrtfinale: Juventus - Ajax Izvor: Pixsell / Autor: Mark Kerton/Press Association/PIXSELL

Udarac je to kojeg 34-godišnji Portuglac nije dobro primio pa se niti jedna njegova izjava o utakmici nije mogla dobiti posljednjih dana, no njegova mama otkrila je Talijanima kako je komentirao ovaj težak udarac.

'Tužan je, volio bi ući opet u finale. Bit će tako sljedeće sezone. Što mi je rekao? Rekao mi je: 'mama, ja nisam čudotvorac',' kazala je Dolores Aveiro pa dodao:

'Prvenstvo Italije ide dobro, ali u Ligi prvaka falio je komadić sreće. Ništa nismo mogli učiniti, život ide dalje.'

Dnevnik La Repubblica tvrdi da je Cristiano Ronaldo naredio upravi Juventusa da pojača sezonu za sljedeću sezonu, kako se ne bi ponovilo nešto slično, inače je spreman čak i otići iz Torina...