BRANI SVOJE DIJETE

Majka huligana: On je najbolji sin na svijetu

15.10.2010 u 20:04

Bionic
Reading

Nakon što su fotografije vođe srpskih huligana iz Genove obišle svijet oglasila se i majka pritvorenog Ivana Bogdanova – Fanika

Kao prava majka, Fanika Bogdanov za svojeg sina ima samo riječi hvale, a to je i potvrdila i u razgovoru za srpski Al.

'Zvao me je jučer, pričali smo vrlo kratko, ali je dobro. Mogu da vam kažem da je najnježniji i najbolji sin na svijetu', rekla Fanika te dodala:

'Mislim da je on dobar čovjek za sve osim za sebe. Vrlo mi je teško zbog svega, razumijete me.'

Srpski novinar je porazgovarao i s drugim ljudima, susjedima i prijatelja obitelji Bogdanov i nitko od njih nije govorio ništa loše o čovjeku kojeg smatraju jednim od glavnih krivaca za nerede u Italiji.

'Jao, ostavite nas više... Znam ga otkad je prohodao, uvijek je bio dobro dijete. Njega je netko pokvario. Pamtim da nikad nije prošao pored mene da se ne javi i ne pita kako sam', rekla je jedna starica, a i njegovi prijatelji pričaju sličnu priču.

'Ma kakav vođa 'ultrasa'. Ide na stadion, kao što i mi svi idemo, nego se sad Tomislavu Karadžiću i ovima iz vlasti drmaju fotelje pa im treba žrtva, a on im se namjestio onako krupan, tetoviran, s maskom, i sad je kao vođa koga netko plaća. Ovako se nije pisalo ni o Bin Ladenu, onom što je silovao onu djevojčicu ili o Miloševiću', pričao je jedan od dečki koji su bili raspoloženi za razgovor.

Inače, Ivan Bogdanov se ispričao Italiji te je izjavio da je protestirao protiv Nogometnog saveza Srbije. Njegovi odvjetnici predložili su talijanskom tužiteljstvu sudsku nagodbu - dvogodišnju kaznu zatvora uz izručenje srpskim pravosudnim tijelima. Ako mu se bude sudilo u Italiji, prijeti mu zatvorska kazna od četiri godine.