MANEKEN U RINGU

Magnet za žene: Seksi im je vidjeti pravu mušku borbu

05.03.2014 u 11:20

Bionic
Reading

Za Dan žena u Areni Zagreb nastupit će bivši maneken, a danas jedan od najslavnijih boraca na svijetu - Remy Bonjasky.

'8. ožujka je Međunarodni dan žena?! Moja je poruka muškarcima: Potrudite se da svaki dan bude Dan žena. Žene su posebne i tako se prema njima trebamo odnositi', poručio je nizozemsko-surimanski borac Remy Bonjasky uoči dolaska u Hrvatsku na spektakl Glory 14 Zagreb.

O ženama u publici je rekao: 'Žene vole borilačke sportove. Seksi im je vidjeti snažnu mušku borbu'.

Obožavateljice borilačkih sportova smatraju ga najzgodnijim borcem na svijetu, a Bonjasky laskavu titulu i odnos supruge prema njoj komentira kroz smijeh:

'Hahahahaha… Lijepo je kad ti se dive… Moram biti pristojan, ali istodobno i oprezan s djevojkama koje žele nešto više od zajedničkog fotografiranja. Moja me supruga dobro poznaje, pa se ne boji konkurencije', kazao je slavni kick boksač i otkrio kako ga supruga nekoliko posljednjih godina bodri uz ring. Njezinoj se podršci nada i u subotnjem meču protiv Mirka Filipovića Cro Copa koji ga je prije dvanaest godina porazio u Fukuoki.

'Za meč se nisam posebno pripremao, ali neću ponovno počiniti iste pogreške', najavio je borac kojeg sportski svijet poznaje i pod nadimkom 'The Flying Gentleman'. Naime, dio napada izvodi su skoku, a još od mladosti krase ga manire džentlmena – čak i u ringu. U djetinjstvu je igrao nogomet, u mladosti bio maneken donjeg rublja, a radio je i kao bankar.

'Moje mi iskustvo u bankarstvu pomaže kad pregovaram uvjete ugovora i brojim novac osvojen u meču', kazao je Bonjasky kroz smijeh i dodao: 'Igranje nogometa pomoglo mi je razviti koljena i niske udarce, a iskustvo u manekenstvu koristi mi kako bih se u što boljem svjetlu predstavio obožavateljima. Sve to pomoglo mi je da se razvijem u čovjeka kakav sam danas'.

Danas Bonjasky ima važno mjesto u povijesti borilačkih sportova.

'Ponekad je teško jer pokušavate biti najbolji borac svih vremena, ali odlično je i biti jedan od najboljih', rekao je Bonjasky i obećao sjajnu zabavu svima koji će pratiti njegov meč protiv Cro Copa u sklopu subotnjeg kick boks spektakla.