VESELO U WOLFSBURGU

Magath kupio sedmog igrača, Čale u drugoj momčadi

05.01.2012 u 19:36

Bionic
Reading

Felix Magath ne posustaje. Trener i sportski direktor Wolfsburga doveo je još dvojicu igrača čime je broj novaka u prvih pet dana prijelaznog roka povećao na sedam. Zato je hrvatski igrač Hrvoje Čale prebačen u drugu momčad

U četvrtak su novi nogometaši Wolfsburga postali brazilski branič Felipe Lopes (24) i bjelokošćanski napadač Ibrahim Sissoko (20). Obojica su došla iz portugalske lige, Lopes iz Nacionala, Sissoko iz Academice.  Bivši lijevi branič zagrebačkog Dinama i turskog Trabzonspora Hrvoje Čale (26) prebačen je u drugu momčad Wolfsburga i neće sljedeći tjedan putovati sa suigračima na pripreme u Dubai...

Odluka je to trenera ''vukova'' Felixa Magatha koji je u prvih pet dana prijelaznog roka doveo sedmoricu novih igrača, pa je bilo i za očekivati da će neki od dosadašnjih članova prve momčadi otpasti.

Čale je došao u Wolfsburg prošlo ljeto iz Trabzonspora kao slobodan igrač. U zelenom je dresu, međutim, ubilježio samo jedan nastup. Ušao je s klupe za pričuve u bundesligaškom dvoboju protiv Freiburga još u kolovozu. Otada je bio u drugom planu i čini se da se njegovoj avanturi u Wolfsburgu približio kraj.

Na pripreme neće ni bivši njemački reprezentativac Patrick Helmes, koji već dulje vrijeme ima nesuglasice s Magathom, baš kao ni Grk Sotirios Kyrgiakos. Danac Thomas Kahlenberg je, pak, u četvrtak posuđen francuskom prvoligašu Evianu.