svaka mu čast

Luki Modriću za oko je 'zapeo' jedan maleni navijač, a nakon utakmice i osobno ga je tražio po tribini

25.01.2022 u 12:36

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, u zadnje vrijeme i madridskog Reala, 36-godišnji Luka Modrić još je jednom pokazao svoje veliko srce

Luka Modrić već desetu sezonu nosi dres madridskog Reala. Da se njega pita, nosio bi ga do kraja igračke karijere. A isto misle i navijači Kraljevskog kluba.

Prema pisanjima iz Španjolske, tako razmišlja i predsjednik Reala Florentino Perez, te je gotovo sigurno da će Modrić i sljedeće sezone igrati za Los Blancose.

Naravno, ta cijela situacija itekako utječe i na emotivno stanje hrvatskog reprezentativca, koji je bezbroj puta iskazao ljubav prema madridskom klubu. Ali i hrvatskoj reprezentaciji. Pa nije ni čudno da je posebno emotivno reagirao nakon nedjeljne utakmice, bez obzira na to što je Real izvukao samo bod protiv Elchea.

U toj je utakmici Modrić zabio i gol (op.a. smanjio je prednost Elchea na 1:2, a utakmica je okončana rezultatom 2:2), ali i uočio dječaka koji je na utakmici nosio hrvatski dres. Vjerojatno i izvikivao Lukino ime.

A onda, kakav već jest, pažljiv i osjećajan, odlučio mu je Luka pokloniti i svoj dres. Uz pomoć Realova osoblja, tražio ga je pogledom po tribini, a kada ga je uočio poslao mu poklon, kojeg je dječak odmah i obukao.

Kako je to izgledalo na Santiago Bernabeuu pogledajte OVDJE.