zidane svoje rekao

Lukav marketinški trik madridske tvrtke nakon čudne i pomalo uvredljive izjave Kloppa koja je mnoge u Realu rastužila; uvijek kaže što misli pa je dobio ono što nije očekivao

09.04.2021 u 13:48

Bionic
Reading

Brzo se medijima proširila čudna izjava trenera Liverpoola Jürgena Kloppa koji nije bio presretan što su prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Real Madrida igrali na pričuvnom stadionu Alfredo Di Stefano

Zbog pandemije koronavirusa Real Madrid sve više koristi manji trening-stadion Alfredo Di Stefano koji ima svega 6000 sjedalica. No, obzirom da na tribinama još uvijek nema gledatelja - razlike zapravo nema. Ili ima, ako se pita Jürgena Kloppa Njemu je razlika ogromna.

Njemu nije dobro sjelo što nisu igrali na kultnom Santiago Bernabeuu…

'U posljednje vrijeme igramo pred praznim tribinama, ali Anfield je barem stadion. Ovo je igralište za trening. Kao da dođemo igrati protiv Manchester Uniteda i igramo na njihovom pomoćnom terenu. Čudno je to', kazao je Klopp uoči utakmice protiv Reala koju su Luka Modrić i društvo dobili 3:1.

Naravno, ta izjava je mnoge u Realu rastužila, ali Klopp je poznat da uvijek kaže ono što misli.

Uostalom, kada je čuo tu izjavu trener Real Madrida Zinedine Zidane kazao je 'da su svi u klubu ponosni što igraju na stadionu Alfredo Di Stefano'.

Ali to nije sve. Tvrtka koja izrađuje 3D makete stadiona iskoristila je ovu situaciju za lukav marketinški trik. Tako su Kloppu na klupsku adresu poslali poklon, 3D makete stadiona Alfredo Di Stefano.

'Dobro znamo da je Jürgen čovjek s jako dobrim smislom za humor i da će ga ovo dobro nasmijati. Također mu šaljemo i maketu stadiona Wanda Metropolitano kao uspomenu na finale Lige prvaka koje je osvojio 2019. godine', kazao je između ostalog direktor tvrtke Eleven Force, koja izrađuje makete, Jose Guerrero.

  • +26
Real Madrid - Liverpool Izvor: EPA / Autor: Juanjo Martin