neobična za najboljeg na svijetu

Luka Modrić zbog ove je 'asistencije' postao hit u Španjolskoj

10.12.2018 u 11:18

Bionic
Reading

U dvoboju 15. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na gostovanju pobijedio 'fenjeraša' Huescu 1:0, a Luka Modrić je igrao do 65. minute.

Aktualni europski prvak je poveo već u osmoj minuti golom Garetha Balea. Alvaro Odriozola je povukao po krilu i ubacio na drugu stranu do Velšanina koji je sjajno pucao za vodstvo gostiju. Domaćin je uzvratio u 17. minuti, no Thibaut Courtois je odlično obranio pokušaj Ezequiela Avila. Nažalost, bilo je to sve od oba sastava u prvom dijelu.

Na otvaranju drugog poluvremena Huesca je odmah mogla izjednačiti, no Gonzalo Melero je promašio nemoguće. Pucao je glavom s dva-tri metra, ali je uspio promašiti cijela vrata. U 69. minuti je Bale mogao sve riješiti, ali je njegov udarac obranio Aleksandar Jovanović. Bio je to jedini udarac 'Kraljevskog kluba' u okvir gola u drugom dijelu.

  • +12
Luka Modrić - Zlatna lopta 2018. Izvor: Pixsell / Autor: CYRIL MOREAU/PIXSELL

U nastavku susreta Huesca je pokušavala izjednačiti, no Real je jedva uspio obraniti 'mršavu' prednost. Luka Modrić je zaigrao od prve minute za Real, a u 65. minuti je umjesto njega u igru ušao Isco.

Očito se hrvatski kapetan još uvijek pokušava dovesti u pravu formu, no koliko god još nije na toj razini, Modrić je ostao - ljudina. U jednom trenutku priskočio je sucu Mariju Meleru u pomoć, te mu je prvo dodao sprej kojim označava crtu na udaljenosti gdje mora stajati 'živi zid', a potm mu je i pridržavao mali prijamnik koji sucima pomaže u komunikaciji.

Cijeli video detalja koji je privukao pozornost, pogledajte OVDJE.