PEREZ DOŠAO PAMETI

Luka Modrić ovome se nadao, ali sasvim sigurno nije očekivao da će stići baš ovako brzo

03.11.2022 u 19:00

Bionic
Reading

Madridski Real vodeća je momčad LaLige, a sjajno gura i u Ligi prvaka, gdje je kao prvoplasirana momčad F skupine osigurala nastup u osmini finala. Velike zasluge za sve te uspjehe pripadaju i našem Luki Modriću, 37-godišnjaku koji bi uskoro mogao dobiti još jedno veliko priznanje od strane kluba

Luka Modrić pogotkom u šestoj minuti ogleda protiv Celtica postao je najstariji igrač Lige prvaka koji je realizirao penal.

No, kada se sjetimo koliko ga je Florentino Perez zavlačio prije posljednjeg, jednogodišnjeg produženja ugovora, dođe nam smiješno. Možda se Realov predsjednik zapitao što mu Modrić može još donijeti.

A kao što vidimo, Modrić je poput vina, što stariji to bolji.

I zato najave koje stižu ovog petka o još jednom produženju ugovora uopće ne iznenađuju. To jest, iznenađuju utoliko što se Perez na taj potez odlučio već u prvom dijelu sezone.

Podsjetimo, Modriću aktualni ugovor istječe u ljeto 2023. godine.

A kako piše Cadena Ser, u Realu razmišljaju i o produženju ugovora Toniju Kroosu, te isti medij navodi kako bi obojica vrlo vjerojatno bili sretni s takvim raspletom.

Spominje se i 26-godišnji Marco Asensio, kojem bi Kraljevski klub ipak ponudio nešto duži ugovor, to jest na tri sezone.

  • +3
Real Madrid - Celtic Glasgow (6. kolo Lige prvaka) Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN