sve je rekao...

Luka Modrić nije skrivao razočaranje nakon ispadanja iz Lige prvaka; njegovo iskreno priznanje oduševilo je sve navijače Reala

07.05.2021 u 06:30

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida izgubili su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka u Londonu od Chelseaja 2:0. 'Kraljevi' su odigrali blijedu utakmicu, istina je da su imali svojih prilika, ali 'bluesi' su ipak bili konkretniji i zasluženo idu u finale. Dan nakon poraza navijačima Reala se na društvenim mrežama obratio i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić

Real Madrid do kraja sezone mora odigrati još samo četiri utakmice. 'Kraljevi' su nakon ispadanja iz Lige prvaka očekivano razočarani, ali nema opuštanja jer još su u konkurenciji za osvajanje naslova prvaka Španjolske.

Trenutno dijele drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici, imaju 74 boda kao i Barcelona, dok vodeći Atletico Madrid ima dva boda više. Do kraja su ostale četiri utakmice, sad je biti ili ne biti, ide se na sve ili ništa.

No, teško je zaboraviti i iz glave izbaciti poraz od Chelseaja. Igrači Reala nisu bili raspoloženi za izjave nakon utakmice, teško je onako vruć reći nešto pametno. Razočaranje je bilo ogromno, ali treba još igrati i spasiti sezonu. Jedan od najboljih u blijedoj momčadi Reala već je standardno bio kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Odigrao je svoju rolu, držao sredinu terena, pokušavao prema naprijed, prijetio udarcima iz daljine, fantastično 'hranio' loptama Karima Benzemu koji nije uspio zabiti... No, to je slika i prilika Reala ove sezone.

  • +15
Chelsea - Real Madrid, polufinale Lige prvaka, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Neil Hall

Zato su se svi navijači Reala iznenadili kad se Luka Modrić oglasio na društvenim mrežama. Poruka je bila kratka i jasna, namijenjena svima koji vole Real.

'Sje.... smo, ali moramo se dignuti. Dat ćemo sve od sebe u posljednje četiri utakmice u La Ligi. Hala Madrid!', poručio je kapetan hrvatske reprezentacije.

Ne treba naglašavati kako je njegova iskrena poruka u samo nekoliko sati sakupila više od 300.000 'lajkova'. Jasno je i navijačima da Real ove sezone jednostavno ograničen, ozljede i suludi ritam utakmica jednostavno su uzeli danak, a posebice sada na samom kraju sezone. No, još nije gotovo...