kakav kapetan

Luka Modrić nije skrivao oduševljenje nakon pobjede nad Francuskom, ali opet je ponovio istu priču: Ovo je nehumano...

13.06.2022 u 23:11

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u desetoj je utakmici protiv Francuske stigla do prve pobjede nad Tricolorima. Jedini pogodak na utakmici zabio je kapetan, Luka Modrić, kojem je ovo bila 152. utakmica u reprezentativnom dresu

Baš kao i Hrvatska, tako je Luka Modrić dugo čekao prvo slavlje nad Francuskom. Naravno, onaj prvi poraz iz 1998. godine nije doživio na terenu, ali zato je onaj iz 2018. godine u moskovskom finalu.

Sada je pak svojim golom presudio svjetskim prvacima. Ali što je najvažnije, Hrvatska je do pobjede došla odličnom i mudrom prezentacijom na terenu.

'Hvala bogu da smo napokon došli do prve pobjede protiv njih. Sretni smo zbog pobjede, ali i načina na koji smo došli do te pobjede. Zaslužili smo ovo', kazao je kapetan Vatrenih Luka Modrić nakon utakmice za Novu TV pa dodao:

'Oni su nam bili crna mačka. Uvijek smo bili blizu. Dosta dobrih utakmica smo odigrali protiv njih, ali nikako ih nismo uspjeli pobijediti. Napokon se to dogodilo. Sigurno da je ovo jedna od dražih pobjeda'.

'Puno nam znače ova zadnja tri rezultata. Po meni svaka utakmica za reprezentaciju je bitna. Samo meni termin ovih utakmica smeta. Da nam staviš četiri utakmice u deset dana nakon sezone, to je nehumano', rekao je Modrić pa komentirao nove obrambene igrače u hrvatskoj reprezenaciji.

'Definitivno, svaka im čast. Odigrali su tri vrhunske utakmice. Neka nastave ovako. Pokazali su da su s pravom tu, da se mnogu nositi sa zvijezdama, s velikim igračima. Odigrali su fenomenalno, i Juranović na lijevom beku. Treba im čestitati kakav su karakter i osobnost pokazali', rekao je Modrić.

  • +37
Francuska - Hrvatska, Liga nacija, 2022. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic