ODLUČIO JE

Luka Modrić: Levy mi prijeti, ali idem iz Spursa

10.07.2011 u 16:28

Bionic
Reading

Luka Modrić je jedna od vrućih tema europskog prijelaznog roka i nakon povratka s odmora odlučio je izreći svoj stav

Čudesni zadarski igrač svoju je ispovijest ponudio Sportskim novostima i u razgovoru objasnio o čemu je bilo riječi na razgovoru s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem.

'Postavio se vrlo neugodno i bahato. Ne znam što mu je to trebalo, ali što ću mu. Imao sam dojam da ga uopće ne zanima što ja imam reći i negira naš lanjski dogovor iz Dubrovnika. Uz to, prijetio mi je da ću ići na klupu, tribine ili čak u drugu momčad. Može on prijetiti, ali ja sam odluku donio.'

Tada je Modrić (neoprezno) stavio potpis na novi dugogodišnji ugovor uz usmeni dogovor da će sve eventualne ponude velikih klubova zajednički razmotriti. Ali danas riječ ima vrlo malu cijenu.

'Ja sam mu otvoreno rekao da me intrigira ponuda Chelseaja i da želim otići igrati za njih. Nije ta odluka došla brzo, konzultirao sam se s obitelji i prijateljima i odlučio da idem. Chelsea nudi mogućnost borbe za naslove na baš svim frontovima, i to je ono što svakom nogometašu treba.'

Luka je, nema sumnje, odlučio. Tako je svojedobno i u Maksimiru šokirao na presici kada je sve govorio izravno i bez uvijanja. Tada je također želio otići i izborio se za svoje. Ipak, to ne mora značiti da će ista strategija ponovno uroditi plodom.