MOGU BAŠ SVE S LOPTOM

Luka Modrić i Ronaldo isprobali novi čudesni štos

03.11.2014 u 22:17

Bionic
Reading

Madridski Real je nanizao 11 pobjeda unutar kojih su postigli 46 golova. Slijede im ogledi s Liverpoolom i rayom na svom travnjaku, a zentit forma osim na dvobojima dokazuju i na treninzima

Realovci se pripremaju za ogled Lige prvaka s Liverpoolom kojega su nedavno na Anfieldu lakoćom svladali s 3:0. Uzvrat je nova utakmica, ali Lovren i suigrači znaju koliko je težak zadatak pred njima. Realovci pucaju od forme, a na treniznima smišljaju nove 'spačke.

Tako je Cristiano Ronaldo igri zadržavanja lopte u zraku odlučio dodati svoj štih pa je loptu počeo udarati - leđima. ne bilo mu teško, prihvatio je i Luka Modrića pa se odigrao 'dupli' pas koji je ostavio bez daha i Rodrigueza i pomoćnog trenera koji su gledali majstore na djelu.


Naravno, u nogometu je uvijek brže, preciznije i efikasnije dodavati nogom, ali ako se Luka i Ronaldo nađu i u nekoj specifičnoj situaciji na terenu - ni leđima im ne ide loše.
Ronaldo je zabio u nevjerojatnih 12 uzastopnih utakmica u nizu i trener Liverpoola Rodgers u najavi ovog dvoboja nazvao ga je trenutno najboljim igračem svijeta, a kada za nekoga Rodgers želi istaknuti da je posebno koristan momčadi kaže da taj nogometaš - igra poput Modrića.