i još nije kraj mukama

Luka Cindrić opisao je kakve sve posljedice osjeća nakon koronavirusa: Po Davida Mandića došla je i hitna pomoć

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 26.01.2022 18:56
  • Objavljeno 26.01.2022 u 18:56
Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija okršajem protiv Nizozemske okončat će nastup na Euru, kojem su domaćini Mađarska i Slovačka. Daleko od željenog plasmana kojem smo se svi nadali, ali kada vidimo s kakvim se sve problemima susretao izbornik Hrvoje Horvat, onda se bolje nije moglo ni očekivati...

S brojnim problemima susretao se izbornik Horvat tijekom cijelog Eura. Još uoči njega ostao je bez Domagoja Duvnjaka, koji je prvo bio zaražen koronavirusom, a potom i imao problema s ozljedom. Nije bilo ni Luke Cindrića, kojeg je također, prije odlaska u Mađarsku, napao koronavirus.

Uspio se Cindrić oporaviti do utakmice protiv Srbije, pa je tada i bio od pomoći. Makar, kako je priznao u razgovoru za RTL, problema ima i dalje.

'Mislim stvarno da je jako teško. Svaki drugi dan se igra. Taj jedan visoki napor nakon korone sigurno ostavlja posljedice. Ja sam u početku imao groznicu, poslije utakmice nakon Srbije sam imao groznicu. Teško dišem dok igram. Nemam toliko snage kao prije'.

Potom je otkrio po kojeg je igrača u svlačionicu došla hitna pomoć:

'Davidu Mandiću pozlilo je i došla je hitna te je otišao u Zagreb na pretrage. I Marino Marić je imao posljedice, vrtoglavicu osjećamo i on i ja, ti simptomi poslije korone su ozbiljni i nije samo tako. Ali dobro podnosimo sve i borimo se koliko možemo', objasnio je Cindrić.

  • +36
Hrvatska - Nizozemska, rukometni Euro, 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal