nisu ga slušali

Luis Suarez opleo po Barceloni i treneru Koemanu kao nikad prije; sve je ispričao o svom odlasku iz kluba, a jedan detalj je nevjerojatan

08.10.2021 u 13:08

Bionic
Reading

Nogometni gigant Barcelona proživljava jednu od najvećih kriza u povijesti, a o tome kako je napuštao klub oglasio se i urugvajski napadač Luis Suarez

Poznato je kako je Luis Suarez prije nešto više od godine dana napustio Barcelonu te je na iznenađenje mnogih prešao velikog rivala, Atletico Madrid.

Taj potez čelnika klub, da nakon šest sjajnih sezona prodaju Suareza nikome nije bio jasan, a što se točno događalo tih dana kada je odlazio iz kluba napokon je ispričao karizmatični Urugvajac.

Naime, kazao je kako ga je upravo Ronald Koeman u telefonskom razgovoru obavijestio 'da više ne računa na njega.' Prepričao je detalje..

'Da, telefonski poziv je trajao oko 40-ak sekundi. Znate, ne može se na takav način otjerati legenda kluba. Rekao mi je da nisam u njegovim planovima, ali nije imao konkretan razlog za to. Nije imao petlje reći je li to njegova odluka ili odluka kluba. Volio bih da sam ostao u Barceloni i pristao bih igrati za manju plaću da su to tražili', iskren je bio Suarez, inače veliki prijatelja Lea Messija.

Također je, s godinom odmaka, progovborio o tome da je predložio klubu koga trebaju dovesti umjesto njega.

Ali, očekivano ga nisu poslušali…

'Ljudima u klubu predložio da pokušaju dovesti Darwina Nuneza dok je još igrao na Almeriju. Učinio mu se kao jako zanimljiv igrač, ali su oni to odmah odbili. Rekli su da je u Almeriji i da je premlad za Barcelonu. Eto, prije nekoliko dana briljirao je protiv Barcelone u Ligi prvaka za Benficu', sarkastično je spustio Suarez koji i dalje igra na visokoj razini.

A takav igrač bi jako dobro došao Barci.

No, tu nije stao. Još je dodao:

'Znate, dok je Nunez bio u Almeriji mogli su ga dovesti za 15 ili 20 milijuna eura, a sada ako ga žele dovesti iz Benfice moraju izdvojiti oko 100 miliona eura. To najbolje pokazuje kakva transfer politika je vladala u klubu zadnjih godina.'