'atleti' za povijest

Ludnica na ulicama Madrida; navijači Atletica priredili neviđeni doček svojim herojima

19.05.2018 u 11:57

Bionic
Reading

Deseci tisuća navijača Atletico Madrida izašli su na ulice španjolske prijestolnice kako bi pozdravili osvajače Europske lige, a među njima i našeg Šimu Vrsaljka. Slavilo se do dugo u noć, ipak je jedan veliki nogometni trofej 'sletio' u Madrid, čak su ga 'rojiblancosi' osvojili prije ljutitih gradskih rivala, Reala koji finale Lige prvaka igra sljedeće subote, 26. svibnja

Nogometaši Atletico Madrida osvojili su Europsku ligu nakon što su u finalu u srijedu pobijedili Olimpique Marseille 3:0, a sada su taj trofej proslavili sa svojim navijačima.

U otvorenom su autobusu 'rojiblancosi' prošli kroz glavne ulice Madrida i na kraju su se zaustavili kod Neptunove fontane, mjesta gdje se već tradicionalno proslavljaju sve titule. Nekoliko desetaka navijača slavilo je sa svojim 'atletima' novi trofej, radost, sreća, veselje na svakom koraku. Posebice jer su njihovi ljubimci 'kantu' u Madrid donijeli prije ljutitih gradskih protivnika, Reala... No, 'kraljevi' još imaju finale Lige prvaka...

  • +15
Slavlje Atletico Madrida nakon osvajanja Europske lige Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navijači su svakog igrača posebno pozdravili, gromoglasne je ovacije 'pobrao' i naš Šime Vrsaljko, ali glavna je zvijezda ipak bio Antoine Griezmann, strijelac dva gola u finalu, kojeg su navijači pozvali da ostane u klubu.

Fernando Torres, legenda koja napušta klub na kraju sezone, također je dobio je velike ovacije, zajedno s trenerom Diegom Simeoneom.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube