iskren do bola

Lovrenova poruka Subašiću, Ćorluki i Mandžukiću oborit će vas s nogu

15.08.2018 u 14:18

Bionic
Reading

Nakon što su to učini Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić, od dresa hrvatske nogometne reprezentacije u srijedu se oprostio i njezin prvi vratar Danijel Subašić, jedan od junaka na putu do srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Posljednjih su dana zaredali oproštaju hrvatskih reprezentativaca od najdražeg dresa. Prvo je to učinio Vedran Ćorluka, u utorak je istu odluku donio i Mario Mandžukić, a ove srijede rastužio nas je i Danijel Subašić.

Naravno, ne samo nas nego i svoje suigrače, a posebno maštovitu poruku putem društvenih mreža poslao je branič Liverpoola dejan Lovren.

>> Prije mjesec dana bili smo u transu, a sada nam prijeti raspad 'srebrnih'

'Pa dosta vise oprastanja od repke 😏 daj javite se u isto vrijeme da mogu objavit neku zajednicku sliku, a ne pojedinacno 😁😝 E moj fu*king years, neopisivo mi je drago bilo igrat sa covjekom poput tebe koji je uvijek nasmijan, pozitivan i veseo, a uz sve to odlican golman. Brate hvala na svemu ❤️'

  • +67
Spektakularan doček Vatrenima u Zadru Izvor: Promo fotografije / Autor: Mladen Radolović Mrlja

U sličnom tonu je napisana i poruka Vedrana Ćorluke.

Iskreno se nadam da je ovo zadnji oprostaj jer polako ponestaje rijeci kojima bi opisao sve ove istinske nogometne velicine...Subi flegmo nasa kakve nema, hvala ti sto si mi cuvao ledja sve ove godine od mlade pa do ove stare reprezentacije , hvala ti sto si nase greske pretvarao u velike obrane...veliki si vratar ali jos veca ljudina... i moram priznati nije ti Monte Carlo los grad za mirovinu😂❤️😘