NOVA PONUDA ROME

Lovren kojeg je Klopp udaljio iz momčadi ipak će ostvariti željeni transfer?

27.08.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi kako je sportski direktor Rome Gianluca Petrachi odlučio poslati novu ponudu Liverpoolu za Dejana Lovrena…

Podsjetimo, naš 30-godišnji stoper prošle sezone pao je u drugi plan kod Jürgena Kloppa koji je ovog ljeta odlučio da na njega više ozbiljno ne računa.

Iako se vjerovalo da će Dejan Lovren sve dogovoriti s Romom i karijeru nastaviti u Seriji A na posudbi s obvezom kupovine sljedećeg ljeta, prvi pokušaj potpisivanja ugovora je propao, u Italiji tvrde zato što je naš stoper htio dodatnih milijuna eura na plaću od 3,2 milijuna eura godišnje.

Iako se Roma nakon toga okrenula drugim željenim igračima na tržištu, čini se da nije pronašla pravo rješenje pa dnevnik Corriere dello Sport piše kako se sprema nova ponuda za Lovrena.

Posao će morati biti finaliziran do kraja tjedna kada u Italiji završava prijelazni rok, a Dejanu bi dobro bilo imati i 'plan B', jer ako mu se ovaj posao izjalovi, mogao bi završiti do zime na tribinama Anfielda, što nije dobro za nogometaša u naponu snage poput njega.