OPET OZLJEDA!

Louis Van Gaal poludio zbog Olića

14.08.2010 u 09:28

Bionic
Reading

Nizozemski trener nikako da skupi momčad i krene s poštenim uigravanjem. Prvo su mu nedostajali njemački reprezentativci zbog produženog godišnjeg odmora, a onda su mu se u momčad vratila dvojica najboljih igrača - ozlijeđena

Premda očito nije ništa strašno, ipak je dovoljno neugodno i zabrinjavajuće da je Louis Van Gaal vrlo nezadovoljan. Ivica Olić se iz Slovačke u Bayern vratio lakše ozlijeđen, taman toliko da poput Arjena Robbena ne može trenirati s ostatkom momčadi. Jasno, nizozemski trener nije blagonaklon prema tom podatku i da se njega pita, ni Olić ni nitko drugi od reprezentativaca u njegovoj momčadi nikad ne bi išao na pripreme ili prijateljske utakmice.

Olića ozljeda muči već mjesec dana pa je čudno da izbornika Slavena Bilića nije tražio poštedu protiv Slovaka. Čini se da je tih 45 minuta u Bratislavi pogoršalo stanje njegova meniskusa. Zbog toga je Olić propustio utakmicu Bayerna s madridskim Realom, iako bi se moglo dogoditi da ne nastupi protiv Wolfsburga idućeg tjedna na otvaranju nove bundesligaške sezone, a čak je upitan i za put u Latviju 3. rujna.