i nije neko pojačanje

Loše vijesti za Real Madrid: Najveće pojačanje kluba u zadnjih nekoliko godina barem još mjesec dana neće igrati nogomet

26.12.2019 u 22:19

Bionic
Reading

Eden Hazard propušta barem još dva iduća susreta Real Madrida, a možda će s terena izbivati i dulje od toga

Eden Hazard je u Real Madrid stigao na ljeto 2019. godine kao najveće pojačanje kluba u zadnjih nekoliko prijelaznih rokova. 'Kraljevi' su 28-godišnjeg belgijskog napadača platili 100 milijuna eura i od njega su imali velika očekivanja. Trebao je zakrpati rupu koja je nastala odlaskom Cristiana Ronalda iz kluba, ali to još uvijek nije uspio.

Do sada je za Real odigrao 13 utakmica i zabio jedan gol, te upisao četiri asistencije, a onda se 26. studenog ozlijedio u utakmici s PSG-om u Ligi prvaka i od onda ga Zinedine Zidane nema na raspolaganju. Očekivalo se da će se do kraja godine oporaviti, ali izgleda da su se stvari zakomplicirale.

Marca piše kako Hazard nije ni blizu povratka na teren. Detaljni liječnički pregled pokazao je da još neko vrijeme mora mirovati, a u Realu se nadaju da će ga uspjeti dovesti u formu do 18. siječnja 2020. godine kada je na rasporedu susret sa Sevillom u La Ligi.

U svakom slučaju propušta prvenstveni dvoboj s Getafeom 4. siječnja i polufinale španjolskog Superkupa s Valenciom četiri dana kasnije u Saudijskoj Arabiji. Drugi polufinalni par čine Barcelona i Atletico Madrid, a Real će se za susret s nekim od njih morati izboriti bez Hazarda koji za sada nije pokazao gotovo ništa u dresu jednog od najvećih klubova u povijesti nogometa.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…