Stigao novi 'Dani Olmo'

Lokomotiva ispala iz kombinacija za Ligu prvaka, ali onda se pohvalila bombastičnim pojačanjem; na Kajzericu stigao igrač Barcelone

27.08.2020 u 19:02

Bionic
Reading

Adria Altimira, koji je prošao sve kategorije Barcelonine škole nogometa, je novi član Lokomotive. 19-godišnjak je potpisao na dvije godine

Dani Olmo stigao je u Dinamo kao kapetan mlade Barcelone i mlade španjolske reprezentacije, a u Zagrebu se prometnuo u jednog od najboljih igrača i postao A reprezentativac svoje zemlje. Nakon odličnih partija u dresu Dinama napravio je i unosan transfer u RB Leipzig u kojem je također oduševio.

Olmo je, osim novaca, Dinamu i HT Prvoj ligi donio i prestiž, ali i otvorio brojna vrata. Kada kapetan Barce dođe u jedan Dinamo, onda je to svakako znak i drugima da ovdje mogu prosperirati. Ne odmaže ni činjenica da je Hrvatska druga reprezentacija svijeta pa je za očekivati da ćemo se transfera poput Olmovog iz Barce u Dinamo još nagledati.

Dinamovim putem je nastavila Lokomotiva koja je najprije dovela golmana Alexa Dos Santosa iz Atletico Madrida, a sada i nekadašnjeg igrača Barcelone, 19-godišnjeg Adriju Altimiru koji je prošao baš sve kategorije u čuvenoj La Masiji. Ugovor s Barcelonom mu je istekao ovog ljeta pa je na Kajzericu došao kao slobodan igrač.

'Sretan sam što sam došao u Zagreb. Grad mi se jako sviđa. Dolazak u Lokomotivu je novi izazov za mene. Dobit ću priliku dokazati se u seniorskom nogometu u zdravoj i ozbiljnoj nogometnoj sredini gdje je dokazano da odlično rade s mladim igračima. Davat ću sve od sebe kako bi ostvarivali dobre rezultate i igre, kako na individualnoj, tako i na momčadskoj razini', rekao je 19-godišnji Altimira na potpisivanju ugovora.

Altimira je prošao liječnički pregled i potpisao na dvije godine uz mogućnost da suradnju s Lokomotivom produlji na dodatne dvije godine. Može igrati na poziciji desnog beka i na desnom krilu. Olmo je ostavio odličan dojam i otvorio put Altimiri na kojem je sada da se dokaže u seniorima.

Pogledajte još jednom najbolje golove 2. kola HT Prve lige.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.