raspad sistema

Ljutiti Xavi otkrio s kakvim se sve problemima bori otkako je preuzeo Barcelonu: To je jednostavno neprihvatljivo...

18.12.2021 u 12:55

Bionic
Reading

Da u Barceloni ništa ne funkcionira i nije neka novost, klub je uzdrman teškom financijskom situacijom, a na sve su se nadovezali i očajno loši rezultati. U Španjolskom prvenstvu Barca je tek osma, osvojila je 24 boda, čak 18 manje od vodećeg Reala, a uz sve to je ispala i iz Lige prvaka. No, problemi su puno veći

Trener Barcelone Xavi Hernandez uoči današnjeg susreta s Elcheom iskreno je progovorio o stanju u svojoj momčad, te je otkrio koja stvar ga je posebno neugodno iznenadila kada su u pitanju pojedini igrači.

Činjenica je da igrački kadar Barcelone u ovom trenutku ne zadovoljava ambicije kluba koji u zimskom prijelaznom roku mora potražiti pojačanja. No, i to je gotovo nemoguća misija zbog financijske krize u koju je klub upao pa je pitanje koga uopće Xavi može dovesti na Camp Nou.

Da se njega pita, vjerojatno bi promijenio pola momčadi, a s kakvim se sve problemima bori otkako je preuzeo Barcelonu najbolje govore njegove izjave.

  • +23
Barcelona - Betis 0:1 Izvor: EPA / Autor: Alberto Estevez

'Nekoliko igrača u našoj momčadi ima velike probleme sa shvaćanjem onoga što tražimo od njih. Ti dečki nikako ne mogu shvatiti pozicioniranje na terenu', rekao je Xavi i dodao:

'Za mene je iznenađujuće i jednostavno neprihvatljivo da jedan nogometaš Barcelone ima problema s tim. Nažalost, tako je kako je', zaključio je razočarani Xavi.