INCIDENT NA VAGANJU

Ljutiti Mirko Filipović bahatom Japancu: Kakav je to način?

31.12.2014 u 09:25

Bionic
Reading

Mirko Filipović Cro Cop 31. prosinca, na Staru godinu, ponovno će se boriti protiv Japanca Satoshija Ishiija. Međutim opet je Ishii napravio incident čime je potpuno iz takta izbacio našeg borca uoči obrane svog IGF pojasa na INOKI Bom-ba-ye priredbi

Kako piše fightsite.hr 40-godišnji Mirko Filipović Cro Cop na vaganje je stigao na vrijeme te je, kako su to primijetili japanski novinari, dugo vremena strpljivo čekao da sve krene. No, njegovog protivnika, baš kao i zadnji put, nije bilo. Mirko je obavio formalnost te je i dalje čekao. Tada se Ishii pojavio, no na vagu je htio stati samo u trapericama te ih je unatoč inzistiranju organizatoru i jasnom čuđenju Filipovića odbio skinuti. Nakon kraćeg natezanja ipak je izašao iz dvorane te su ga okupljeni čekali da se skine i ostane samo u donjem vešu kako i priliči borilačkom vaganju.

Kada je sve završeno, Cro Cop nije skrivao razočarenje. Osim vaganja, imao je zakazano dvosatno foto i video snimanje koje je nakon ovog incidenta ljutito odbio odraditi. Ishii se očito htio ponašati kao zvijezda koja je veća od prave zvijezde...

'Kakav je to način? Ja sam došao na vrijeme jer sam profesionalac i ovo je moja obaveza. Ali ako sam ja šampion, kakav je to način da ja moram njega čekati dok se on udostoji pojaviti. To ne doliči borcu', kazao je vidno ljut Filipović.

Naravno, opet ga je razljutilo bahato ponašanje Japanca koji se uoči njihova prvog meča uopće nije pojavio na vaganju.


Izazivač to nije shvatio tako drastično. On kaže da je jednostavno zadržan. Tek kada je skinuo traperice bilo je jasno u čemu je bio problem. Na donjem vešu je imao sliku Mickey Mousea, a na pozornicu je pristao izaći tek kada je dobio kratke hlačice.

'Žao mi je ali sam upao u gužvu i zadržali su me na drugom mjestu', poručio je kratko Ishii objasnivši kako se uvijek važe u trapericama.

Dodajmo kako je na službenom vaganju Mirko Filipović težio 106.5 kilograma, a Satoshi Ishii 107 kilograma.

Izravni prijenos INOKI Bom-ba-ye priredbe možete pogledati na Staru godinu već od 09:00 sati ujutro na Fight Channelu!Više informacija o MAXtv-u i kanalu Fight Channel pogledajte OVDJE.