kriza u barci

Ljutiti Leo Messi poslao je jasnu poruku suigračima: Nije mi jasno što nam se događa...

01.10.2018 u 22:01

Bionic
Reading

Nogometaši Barcelona u srijedu u 2. kolu Lige prvaka gostuju u Londonu kod Tottenhama. No, Barca ne igra dobro, u domaćem je prvenstvu povezala dva remija i poraz te je kapetan Leo Messi javno prozvao svoje suigrače

Primila je Barcelona osam golova u sedam utakmica, no ono što brine je manjak pobjeda, dva domaća remija (Girona, Athletic Bilbao) te gostujući poraz kod Leganesa upalili su zvono za uzbunu. Kako je i red, prvi se oglasio kapetan Leo Messi. I nije štedio, ni sebe, ni suigrače...

'Zabrinuti? Ne, u ovom trenutku nismo previše zabrinuti jer je sezona duga, tek je počela. Ali smo ljutiti zbog posljednjih rezultata. Nismo to očekivali. Protiv Leganesa smo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali smo ipak izgubili, a protiv Athletica smo stvorili brojne šanse, ali ih nismo iskoristili', kazao je Messi nakon tri neočekivana kiksa.

Loša forma Barce poklopila se s teškim gostovanjem u Ligi prvaka, španjolski prvak ide u London, na Wembleyju ih čeka Tottenham. Koji doma zna zabiti... Obrana je veliki problem Barcelone na startu sezone.

  • +7
Primera, Barcelona - Athletic Bilbao Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Prošle sezone jedva da smo primili koji gol, a danas svatko tko pukne prema našem golu zabije. Nije mi jasno što se događa. Ne smijemo dozvoliti da primamo gol na svakoj utakmici', ljutit je bio Messi.

Vidjet ćemo u srijedu jesu li ove riječi stigle i do njegovih suigrača...