težak poraz prvaka

Ljutiti Kek opleo po svojim igračima: Ovo je bilo sramotno i katastrofalno!

13.04.2018 u 22:28

Bionic
Reading

Rijeka je u Kranjčevićevoj teško stradala. Aktualni je prvak izgubio 4:2 od do tog trenutka posljednje momčadi lige, Rudeša. Trener Rijeke Matjaž Kek nije skrivao nezadovoljstvo pristupom svojih igrača na ovoj utakmici

'Čestitam Rudešu na zasluženoj pobjedi koja nema niti najmanju mrlju. Upozoravao sam igrače na brojne stvari, pa i sve što nas čeka u Kranjčevićevoj ulici', rekao je vidno razočarani Matjaž Kek nakon teškog i neočekivanog poraza. Njegova je momčad u prve četiri minute utakmice primila dva gola...

'I nakon svega pojedinci se predstave sramotnim i katastrofalnim ponašanjem. A to je u dresu Rijeke nedopustivo! Rudešu još jednom čestitam na zasluženoj pobjedi, svaka im čast na ovakvoj predstavi', kazao je ljutiti Kek.

>> Rudeš šokirao Rijeku, pobijedio je aktualnog prvaka 4:2 i pobjegao s dna ljestvice

S druge strane, trener Rudeša Jose Manuel Aira bio je presretan. Njegovi su igrači ponizili aktualnog prvaka i napokon se maknuli s dna prvenstvene ljestvice.

Autor: youtube

'Presretan sam zbog ove pobjede, ovi su igrači to zaslužili. Odlično rade na treninzima, pa neka ih i rezultat malo nagradi. Rijeka je po meni najbolja momčad u ligi, njima stvarno nije jednostavno zabiti četiri gola. Naš glavni cilj i dalje je ostanak u ligi, siguran sam kako to svi skupa zaslužujemo. Od svih ljudi u klubu, do igrača, pa i cijeloga kvarta', zaključio je Aira.

Autor: youtube
  • +6
NK Rudeš - NK Rijeka 4:2 / 29. kolo HT Prve lige Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX