Kiks Zenita

Ljutiti Dejan Lovren nakon šokantnog poraza rekao što zaista misli o svojim suigračima i greškama koje su im se dogodile; je li u pravu?

21.10.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Nakon što je moćni ruski Zenit na otvaranju nove sezone nogometne Lige prvaka poražen na svom terenu u St. Petersburgu od Club Bruggea 2:1 oglasio se razočarani Dejan Lovren koji je zabio spektakularan gol za domaće

Nije tajna kako je bogati ruski klub Zenit bio veliki favorit protiv Bruggea, no belgijski sastav je kući otišao s velika tri boda.

Iako je Zenit u 74. minuti izjednačio spektakularnim golom hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena s više od 25 metara ipak su doživjeli šok u završnici. Naime, primili su gol u trećoj minuti sudačke nadoknade…

'Je li moguće nešto reći nakon ovakvog razočaranja? Naravno da je moguće! Moramo uvijek gledati sebe i priznati da je sve bilo dobro dok se nisu dogodile ove dvije pogreške. Ovdje vas svaka pogreška košta. Imali smo mi danas i svojih šansi, ali nismo zabili i oni su zaslužili pobijediti', kazao je ljutiti ili bolje rečeno razočarani Lovren nakon utakmice.

Na pitanje je li mišljenja kako Zenit nije imao sreće u ovoj utakmici iskreno je rekao:

'Ne bih tu krivio neku nesreću. Stvar je u nama i u našoj radnoj etici. Ako smo fokusirani na svaku loptu, onda bismo trebali iskoristiti svoje šanse. Ovo je naša krivica, a ne nesreća', dodao je Lovren.

Nekoliko riječi rekao je i o predstojećoj utakmici u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund:

'Ta nam je utakmica poziv da se trznemo. Moramo se braniti bolje i kompaktnije jer je Borussia prvoklasna momčad na svim pozicijama. No, ako radimo kao momčad, uvijek postoje šanse.'

Između redaka 31-godišnji Lovren, koji je puno toga prošao u svojoj karijeri, poslao je jasnu poruku svojim suigračima. Pitanje je samo kako će ovo shvatiti njegovi suigrači od kojih su neki jako, jako dobro plaćeni, ali ne pružaju dobre igre.