nikad nije kasno

Ljubomorni se Ronaldo ipak javio; čestitao je Luki Modriću na nagradi, ali...

29.09.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Punih tjedan dana trebalo je Cristianu Ronaldu da se pomiri s činjenicom da je Fifinu nagradu za Najboljeg igrača u prošloj sezoni osvojio Luka Modrić. No, na kraju se CR7, koji je već odavno dokazao da je loš gubitnik, naklonio kapetanu hrvatske reprezentacije i donedavnom suigraču iz Reala

'Čestitke Luki Modriću na osvajanju trofeja', rekao je Cristiano Ronaldo u javljanju uživo na Instagramu. Kratko, jasno, ali i nekoliko dana prekasno...

Istina, ovo je prva javna Ronaldova čestitka Luki, nije poznato jesu li se u međuvremenu čuli, ali dojam je kako je Portugalac ipak čekao malo predugo. I u porazu treba ostati velik, a Cristiano se s porazima nikako ne može pomiriti.

Za čestitke nikad nije kasno, reći će neki. No, Ronaldo je po tko zna koji put pokazao da je loš gubitnik, a nimalo poštovanja nije pokazao prema donedavnom suigraču koji ga je godinama u Realu 'hranio' loptama za njegove brojne golove. OK, čestitao je, ali dojam je da mu i dalje sve što se događalo nije baš najbolje 'leglo'.

  • +6
Cristiano Ronaldo Izvor: Pixsell / Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

'Nagrade su nagrade, imam ih već nekoliko... Igram za pobjedu, ne za osvajanje nagrada. Igram na najvišem nivou 15 godina i ponosan sam na sve što sam napravio u karijeri', dodao je Ronaldo koji je izgubio i u izboru za najljepši gol. Njegove škarice kojima je zabio Juventusu bile su spektakularne, ali nagradu je osvojio Mohamed Salah.

“Bio je to dobar gol. Ali naravno da je moj bio bolji', ostao je dosljedan sebi Cristiano Ronaldo.

  • +20
Dodjela Fifine nagrade The Best Izvor: Pixsell / Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL