AKO JE OVO ISTINA...

Ljubomorni Ronaldo 'minirao' najveći transfer u povijesti nogometa?

31.07.2017 u 13:16

Bionic
Reading

Real Madrid je bio blizu transfera Kyliana Mbappea (18) iz Monaca, ali je negdje puklo. Prema tvrdnjama stranih medija razlog je Cristiano Ronaldo

U Madridu se već otvarao šampanjac, svi su pisali kako su 'kraljevi' dogovorili ludi transfer francuskog čuda i to za nevjerojatnih 180 milijuna eura, ali odjednom je sve utihnulo.

Prvo je dogovor demantirao Monaco iako su ljudi bliski Realu i dalje tvrdili da je pitanje dana kada će vlasnik francuskog prvoligaša Dmitrij Ribolovljev popustiti.

No prošlo je od tada tjedan dana, a sada se pojavila informacija kako je krivac za sve Cristiano Ronaldo koji je 'minirao' prelazak Mbappea na Santiago Bernabeu.

  • +13
Kylian Mbappe Izvor: Reuters / Autor: CHARLES PLATIAU

Diario Gol tako piše da je Portugalac osobno nazvao predsjednika Reala Florentina Pereza kako bi mu poručio da Mbappe još nije dovoljno dobar igrač za Real te ga je pokušao uvjeriti da novce umjesto na Francuza potroši na dovođenje Paula Dybale iz Juventusa.

  • +13
Paulo Dybala Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble

Ronaldo smatra da bi se Argentinac odlično uklopio u Realov sustav, da se već dokazao u nogometnom svijetu i da bi njegov transfer bio isto tako veliki udarac za Barcelonu koja već dvije godine lovi napadača talijanskog prvaka.

Je li Ronaldo ljubomoran na Mbappea i strahuje da bi ga tinejdžer mogao zasjeniti procijenite sami...

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh