samo im to fali

Ljubav Ronalda i Mandže na vrhuncu, ali jednu stvar još nisu uspjeli zajedno napraviti...

23.11.2018 u 16:45

Bionic
Reading

Dnevnik Tuttosport naglašava kako su Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić provodili treninge zajedno tijekom reprezentativne pauze i hvali njihovu suradnju, no još uvijek nisu uspjeli obojica zabiti pogodak na istoj utakmici...

'Ronaldžukić' je riječ kojom Talijani zovu ovosezonski napadački dvojac Juventusa. Suradnja Marija Mandžukića i Cristiana Ronalda zasad se pokazala odličnom, a posebno impresivna je bila u derbiju protiv Napolija u kojem je Portugalac namještao golove našem bivšem reprezentativcu, a Mandžo mu se protiv Udinesea revanširao.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dnevnik Tuttosport naglašava kako su Mandžukić i Ronaldo bili nerazdvojni na treninzima tijekom reprezentativne pauze i vjeruje da bi se njihova plodonosna suradnja na travnjaku mogla nastaviti.

No, ono što je zanimljivo, dosad niti na jednoj utakmici nisu uspjeli obojica zabiti pogodak, iako ih Ronaldo ima već 8 u Seriji A, a Mandžukić 5.

Odličnu priliku to napraviti imaju ove subote kada u Torino u goste dolazi slabašni SPAL.

U svakom slučaju, malotko je očekivao da će Ronaldo i Mandžo biti tako dobar par uoči početka sezone te da će neka druga Allegrijeva rješenja, poput velikog talenta Paula Dybale pasti u drugi plan...