TREĆI POVRATAK

Ljubav koja nema kraj: Riquelme opet u Boci

09.02.2013 u 10:18

Bionic
Reading

Ljubav između Boce Juniorsa i Juana Romana Riquelmea je toliko velika da se i po treći puta Riguelme vratio u klub s kojim je napravio svoje najveće uspjehe.

Iako je nekadašnji argentinski nogometni reprezentativac Juan Roman Riquelme (34) postigao usmeni dogovor o prelasku u Tigre prošlog vikenda, ovoga je petka potpisao ugovor s Bocom Juniors po treći put u karijeri...

Eminentni nogometni portal Goal.com otkrio je ovu senzacionalnu vijest za argentinski nogomet, ali nije otkrio i detalje novog ugovora, trećeg kojeg Riquelme potpisuje za diva iz Buenos Airesa.

Riquelme je prvotno pristupio Boci kao 18-godišnjak 1996. godine, te je u njoj ostao šest sezona prije nego li je 2002. prešao u redove španjolske Barcelone. U šest je sezona osvojio dvije Aperture, jednu Clausuru, te dvije Cope Libertadores, koje su ga i "prodale" Barceloni.

Argentinac se po drugi put u klub vratio 2007. godine, a do prošle godine je osvojio nove dvije Aperture, te jednu Copu Libertadores.

Recimo i da je Riquelmeov povratak u klub vjerojatno potaknuo i povratak trenera Carlosa Bianchija, koji je kao trener osvojio četiri nacionalna prvenstva i tri Cope Libertadores.