premier league

Liverpool primio gol iz kornera, ali sudac napravio veliki propust

10.03.2019 u 13:53

Bionic
Reading

Nakon pobjede Manchester Cityja u subotu, nogometaši Liverpoola bili su pod pritiskom i protiv Burnleya im nije odgovaralo ništa osim pobjede. A onda je za Kloppove igrače stigao šokantni početak. U 6. minuti primili su gol iz kornera... Ipak, 'redsi' su na kraju slavili 4:2

Nogometaši Burnleyja poveli su u šestoj minuti, nakon što je Westwood izveo korner. No, sudac Marriner očito nije vido kako je Tarkowski rukama spriječio brazilskog golmana Alissona, koji čuva mrežu Liverpoola, da bolje intervenira.

Ipak, na sreću Jürgena Kloppa, već do kraja prvog poluvremena, Liverpool je stigao do preokreta odnosno vodstva. Uslijedio je siloviti pritisak, prilike su se redale pred golom gostiju i u 19. minuti za 1:1 zabio je Firmino, a potom u 29. i Mane.

Na odmor se otišlo s tih 2:1.

I u drugom dijelu Liverpool je nastavio u istom ritmu, a takva igra dala je rezultata u 68. minuti, kada je Firmino pogodio za 3:1

Imali su domaćini još nekoliko izglednih prilika ali umjesto da riješe utakmicu, gledali smo neizvjesnu završnicu. Jer u prvoj minuti sudačke nadoknade gosti su smanjili na 2:3. strijelac je bio Guðmunds­son.

U sljedećm napadu, odnosno nakon ubačaja iz kuta, još su jednom zaprijetili gosti. No, stigla je brza kontra i Mane je ipak donio radost na anfiled, pogodivši za konačnih 4:2 i povratak Liverpoola na samo bod zaostatka za vodećim Manchester Cityjem.

  • +9
Premier liga, Liverpool - Burnley Izvor: Pixsell / Autor: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL