novo 'kemijanje'

Lino Červar napravio i treću izmjenu u sastavu; evo tko je ovaj put ispao

18.01.2018 u 13:03

Bionic
Reading

Izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar silom prilika je morao zbog ozljede Domagoja Duvnjaka u momčad ubaciti Denisa Buntića, a potom je u Splitu iskoristio i drugu zamjenu, umjesto Mirka Alilovića na gol je stao Ivan Pešić. Sad je posegnuo za još jednim osvježenjem...

U svakom krugu natjecanja na EP-u reprezentacije imaju pravo na po dvije izmjene u prijavljenoj momčadi. Nije bitno radi li se o ozljedama ili čisto lošoj formi, ali Lino Červar je uoči prve utakmice drugog kruga protiv Bjelorusije (četvrtak, 18. siječnja, 20.30 sati, Arena Zagreb) odlučio još malo 'kemijati'. 

Tako je sada umjesto Denisa Buntića, koji je kao desni vanjski u momčad upao nakon ozljede Domagoja Duvnjaka na prvoj utakmici EP-a protiv Srbije, u momčadi pivot Marino Marić!

  • +21
Hrvatska - Švedska, 3. kolo Eura 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Sada Hrvatska 'na crti' ima dodatnu širinu, kako u napadačkom, tako i u obrambenom dijelu. Uz Igora Vorija i Željka Musu sada je tu i Marino Marić jer nas čekaju tri teške utakmice, protiv Bjelorusa (sjajni Artsem Karalek), Norvežana (Bjarte Myrhol, Henrik Jakobsen, Magnus Gullerud) i Francuza (Cedric Sorhaindo, Nicolas Tournat) koji su jaki i opasni baš na crti i svako će pojačanje biti od koristi.

  • +17
Hrvatski navijači, Hrvatska - Švedska, 3. kolo Eura 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL