BEZ ODŠTETE

Lewandowski već u siječnju potpisuje za Bayern?

24.09.2013 u 14:46

Bionic
Reading

Poljski nogometni magazin Pilka nozna objavio je kako će napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski 2. siječnja napokon potpisati ugovor za Bayern…

Lewandowski je, podsjetimo, silno želio već ovo ljeto otići u Bayern, ali kako iz Münchena nije na vrijeme stigla ponuda u pisanom obliku, čelnici 'crno-žutih' su odlučili da će 25-godišnji Poljak i iduće sezone ostati na Westfalenu.

To ujedno znači da će iduće ljeto moći bez odštete otići u Bayern, ali u Borussiji su očito bili skloniji takvom raspletu nego da istodobno puste dvojicu svojih aduta u redove velikog rivala. Ranije je, podsjetimo, na Allianz Arenu prešao Mario Götze za kojeg su Bavarci platiti 37 milijuna eura odštete.

Prema važećim pravilima, Bavarci već u siječnju mogu pregovarati i potpisati ugovor s Lewandowskim koji će početi vrijediti od 1. srpnja. S obzirom da su svi detalji suradnje već dogovoreni, Pilka nozna tvrdi da europski prvaci neće odugovlačiti s potpisom, pa bi već drugi dan nove godine transfer trebao biti potvrđen, a Lewandowski će dobiti ugovor do 2018. godine.