NIŠTA OD OLD TRAFFORDA

Leicesterov junak suspendiran, propušta povijesnu utakmicu?

26.04.2016 u 10:54

Bionic
Reading

Zbog vrijeđanja suca nakon isključenja u utakmici s West Hamom, Jamie Vardy dobio je dodatni susret suspenzije i neće igrati na Old Traffordu gdje Leicester City može osigurati naslov prvaka...

Živci 29-godišnjeg engleskog napadača nisu izdržali i morao je dobaciti psovku sucu Jonu Mossu koji nije nasjeo na njegovu simulaciju i pokazao mu je drugi žuti karton u dvoboju protiv West Hama.

Vardy je protiv Swanseaja odradio kaznu zbog crvenog kartona, a postojala je bojazan da bi ga nadležni mogli kazniti zabranom nastupa do kraja sezone, no na kraju je dobio tek jednu utakmicu suspenzije.

Na Vardyjevu žalost, upravo bi to mogla biti povijesna utakmica, jer Leicester City pobjedom protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu i matematički osigurava naslov prvaka.

Ako Leicester ne osvoji titulu ove nedjelje, nema razloga za paniku. Vardy koji je zabio 22 gola dosad u Premiershipu predvodit će svoju momčad na King Power stadionu protiv Evertona 7.svibnja i tada povijesni prvi naslov 'lisica' zasigurno neće pobjeći...