preokret na pomolu?

Leicester City ponovo u lovu na Hrvata: Hoće li ga uspjeti preoteti?

22.06.2017 u 17:46

Bionic
Reading

Iako se pisalo o prelasku Domagoja Vide iz Kijeva u Bešiktaš kao o gotovoj stvari, negdje je zapelo u realizaciji transfera, a sada se u lov na pouzdanog Hrvata usključio i Leicester City...

Nakon šampionske bajke 'lisice' su malo potonule prošle sezone, a kritike su ponajviše išle na račun braniča Wesa Morgana kao i drugog stopera Roberta Hutha koji u Premiershipu nisu bili na visini.

Trener Shakespeare očito je svjestan da su mu potrebna osvježenja u obrani, a visoko na listi želja nalazi se naš Domagoj Vida za kojeg Leicester navodno nudi desetak milijuna funti, tvrde mediji na Otoku.

Ako 'lisice' uspiju preoteti 28-godišnjeg pouzdanog Hrvata, bio bi to veliki preokret, jer se prethodnih tjedana pisalo o njegovom prelasku u Bešiktaš kao o gotovoj stvari, no negdje je zapelo u realizaciji između Kijeva i Istanbula.

Vida je u ukrajinskom Dinamu proveo posljednjih pet godina, a ako pređe u Leicester bit će drugi Hrvat koji bi zaigrao za ovaj klub, no bilo bi mu puno lakše izboriti se za minutažu od nesretnog Andreja Kramarića kojeg su Vardy i Mahrez izgurali na tribine...