JASNA PORUKA UPRAVI

Legendarni Zajec zgrožen 'krađom' Jakirovića, a spomenuo i braću Mamić

23.08.2023 u 06:00

Bionic
Reading

Legendarni Dinamov igrač, potom i trener, danas 67-godišnji Velimir Zajec trenutno je u svom 'drugom domu', u Ateni. Naravno, Zajec je tijekom godina igranja za Panathinaikos zavolio ovu zemlju, ali nakon sramotnih scena s ulica, a u kojima su glavnu ulogu imali Bad Blue Boysi, nije mu bilo ugodno

Komentirao je Velimir Zajec što misli o sramotnom divljanju Bad Blue Boysa, iz kojeg se izrodila i jedna žrtva, odnosno ubijeni 29-godišnji navijač AEK-a.

U razgovoru za Novu TV čuveni Zeko govorio je i o posljednjim potezima Dinamove uprave, odnosno smjeni Igora Bišćana i 'krađi' s Rijekine klupe Sergeja Jakirovića.

Dinamova legenda ne slaže se s načinom na koji je to sve odrađeno:

'Mislim da bi bilo normalno da prvo razgovaraš s Rijekom, da pokušaš dobiti zeleno svjetlo za odlazak u drugi klub, a da se onda klubovi dogovore. To je otimačina koja ne može dobro završiti.'

Za Dinamovu upravu kazao je sljedeće:

'Dinamo je mala anarhija. Ne mogu reći da su veliki znalci nogometa. To se ne uči preko noći, a do znanja se ne može doći samo gledanjem utakmica. U svemu ne vidim potpis braće Mamić', rekao je Zajec pa zaključio da stoji na raspolaganju klubu iz Maksimirske 128:

'Ja sam na dispoziciji.'

Cijeli članak pročitajte OVDJE.