BRBLJAVI ČILEANAC

Legendarni Rios ni sa čim izazvan sjetio se izjave Gorana Ivaniševića o pištolju i samoubojstvu

28.09.2018 u 12:07

Bionic
Reading

Od prvih mečeva koje je legendarni splitski tenisač Goran Ivanišević odigrao na Firulama pa do osvajanja najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu Wiblmedona 2001., uvijek ga je krasila posebna karizma u spoju s dalmatinskim dišpetom. Mrzio je gubiti, a ponekad je svojim izjavama znao i šokirati. Tako je jednu od njih u razgovoru o tenisu nekad i sad otkrio Marcelo Rios, čileanska teniska legenda

U velikom intervjuu za La Terceru danas 42-godišnji Marcelo Rios otkrio je 'kako mu je današnji tenis jako dosadan' te kako od današnjih zvijezda najviše cijeni velikane Federera i Nadala.

'Iskreno, jedino me raduje kada igraju Federer i Nadal. Roger je gospodin i najbolji tenisač u povijesti, ali na terenu se ponaša kao dama, ne pljuje, ne psuje. Mislim da je previše fin', ispričao je Rios.

No, svakako je najzanimljiviji dio intervjua onaj u kojem ničim izazvan spominje našeg Gorana Ivaniševića. Prisjetio se i jednog meča te jedne klasične Goranove izjave koja ga je šokirala…

'Znate, volim igrače kao što je Ivanišević. Jednom mi je nakon poraza rekao: 'Hrvat sam i da imam pištolj, ubio bih se. Izgubio sam, a da ne znam kako', ispričao je brbljavi Rios.

Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

No, očito Rios ne poznaje Ivaniševićev karakter i nije shvatio kako je temperamentni Dalmatinac to rekao u zezanciji. Naravno da nikada ne bi pomislio na tako nešto i nije prvi koji je ljutit nakon poraza u afektu tako nešto rekao.

No, ispada kako je Rios ni sa čim izazvan ispričao anegdoti o Ivaniševiću koja se brzo proširila društvenim mrežama.