Evo što je razlog

Legendarni Mats Wilander izazvao pomutnju izjavom o Novaku Đokoviću, kojeg stalno kritizira: On je najveći gubitnik!

03.04.2020 u 10:53

Bionic
Reading

Legendarni tenisač Mats Wilander, koji je nakon odlasku u mirovinu kao stručni komentator često znao kritizizirati igru Novaka Đokovića, dao je za L’Equipe zanimljivo viđenje ove krize s naglaskom na srpskog tenisača

Zbog pandemije koronavirusa sva sportska natjecanja su otkazana, a kada će se sezona nastaviti nitko ne može procijeniti. U tenisu je pogotovo teška situacija, pogotovo nakon što su otkazani Roland Garros i Wimbledon.

Podsjetimo, Međunarodna teniska federacija (ITF), Udruga teniskih profesionalaca (ATP) te Ženska teniska udruga (WTA) donijeli su odluku o otkazivanju svih natjecanja do 13. srpnja 2020. godine zbog pandemije koronavirusa.

Legendarni Mats Wilander za L’Equipe govoreći o toj temi posebno se dotakao prvog igrača svijeta Novaka Đokovića koji je do prekida nanizao 18 pobjeda i tri titule.

'Đoković je najveći gubitnik. Ove godine on još nije izgubio meč i očito je kako je virus zaustavio njegov nalet', kazao je između ostalog Wilander.

'Znate, veliki je ovo gubitak i za sve ostale tenisače koji su napadali tu veliku trojku. Jasno, svi su oni napredovali s treninzima, ali neki momci će ipak odrasti samo igranjem mečeva. Znate, kada ste mladi onda vas treniranje baš ne zanima previše. Jednostavno vam se ne da satima udarati bekende nego želite igrati mečeve', dodao je znakovito Wilander.