Guti bez pardona

Legendarni igrač Real Madrida javno rekao što zaista misli o Luki Modriću te treba li ubuduće kraljevskom klubu

18.01.2023 u 13:50

Bionic
Reading

Hoće li 37-godišnji Luka Modrić i nakon isteka ugovora ostati igrač Real Madrida nije poznato, ali ako se pita legenda kraljevskog kluba – došlo je vrijeme za rastanak

Od 2012. godine kada je Luka Modrić stigao iz Tottenham Hotspura u Real Madrid, mnogi stručnjaci i analitičari su bili skeptični. No, 11 godina kasnije pokazalo se da su u krivu jer je Modrić ispisao povijest Reala te je igrao ključnu ulogu u pohod na pet titula prvaka Europe te tri titule prvaka španjolske La Lige.

U ljeto 2023. Modriću ističe ugovor s Realom, a kao što je poznato novi još nije potpisao. Ako se pita legendarni 46-godišnji Guti (José María Gutiérrez Hernández) – koji je koji odigrao više od 500 utakmica za Real - Modriću je vrijeme za odlazak. Na pitanje o novim ugovorima u Real Madridu, kad su veterani u pitanju, rekao je:

'Mislim da će Karim Benzema ostati. Za Luku Modrića sumnjam… Neće imati prostora sljedeće sezone i Real ga ne treba! Ne znam hoće li doći Jude Bellingham ili neki drugi veznjak, ali Modrić će u nekom trenutku morati otići', kratko je rekao Guti koji je tako prekrižio Modrića. A njegova riječ ima težinu jer ipak je u tom klubu ostavio dubok trag.