ovo se ne odbija

Legendarni Gigi Buffon dobio je fantastičnu ponudu; ovo je prilika da napokon osvoji Ligu prvaka

07.06.2019 u 18:14

Bionic
Reading

Jedan od najboljih golmana svih vremena, talijanska legenda Gigi Buffon (41), prije nekoliko dana definitivno je raskinuo ugovor s PSG-om. No, nema namjeru otići u mirovinu, vjeruje da može odraditi još koju sezonu, a sad mu je stigla neočekivana ponuda koja se jednostavno ne odbija

'PSG je predložio obnovu ugovora, međutim nisam prihvatio ponudu. Želim se zahvaliti svima na svemu što sam imao prilike doživjeti u Parizu. Hvala vam za emocije koje smo zajednički podijelili', objavio je prije nekoliko dana Gigi Buffon i oprostio se od momčadi PSG-a.

'Grande Gigi' iza sebe ima šest sezona u Parmi, potom čak 17 sezona u Juventusu i sada je iza njega jedna u Parizu. Ali, Gigi tvrdi kako nije gotovo. Dapače, neočekivano je dobio priliku da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje, onaj Lige prvaka.

Katalonski dnevnik 'Sport' tako javlja kako su čelnici Barcelone kontaktirali Gigija Buffona i ponudili mu ugovor! No, ima i 'caka', Katalonci mu nude mjesto drugog golmana, tj. zamjene za Ter Stegena.

  • +5
Gianluigi Buffon - legendarni talijanski golman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prihvati li Buffon ovu ponudu s Nou Campa ponovno bi bio u prilici boriti se za trofej Lige prvaka, a već je nekoliko puta napominjao kako karijeru želi nastaviti u momčadi koja će biti konkurentna. Ako to nije ova Barcelona s Messijem, Rakitićem, Suarezom... Jer čim osvoji Ligu prvaka Gigi Bufon mirne duše može u više nego zasluženu mirovinu.