NE ŽELI STOPAMA JORDANA

LeBron James ponovno rastužio milijune navijača!

24.12.2012 u 16:57

Bionic
Reading

Ponajbolji košarkaš NBA lige LeBron James izjavio je za Fox Sports kako nema namjeru natjecati se u zakucavanjima na All-Star vikendima

'Gotovo je s time. Nekad sam se želio natjecati u zakucavanju. Međutim, dolazio sam na All-Star vikende ozlijeđen, pa nisam želio riskirati ozbiljnije ozljede', rekao je James koji će za koji dan proslaviti 28. rođendan.

Nekoliko puta LeBron je bio vrlo blizu da se prijavi na ovo atraktivno natjecanje koje je kao dječak obožavao gledati, ali sudeći po njegovoj izjavi, vjerojatno se nikada neće prijaviti. Time je LeBron rastužio milijune svojih obožavatelja koji su ga željeli vidjeti na djelu, a njegovom pojavom sigurno bi ovo natjecanje postalo barem tri puta gledanije.

Godinama je natjecanje u zakucavanjima na All-Staru pomalo izgubilo na značenju, što je nakon natjecanja u Orlandu 2012. godine primijetio i Kevin Durant.

Top 10 Dunks of the NBA 2011-2012 Season

'Vrijeme je da se LeBron James, gospodin Westbrook (Russell), gospodin Rose (Derrick) i Dwyane Wade priključe natjecanju u zakucavanjima', napisao je tada na Twitteru Durant vjerojatno aludirajući na to kako je to natjecanje godinama bilo rezervirano za najveće NBA zvijezde poput Dominiquea Wilkinsa, Michaela Jordana i drugih.

Aktualni pobjednik u zakucavanju na All-Star vikendu je mladi i slabo poznati igrač Utah Jazza Jeremy Evans

Naravno, da se navijače pita, oni bi svakako da se natječu majstori zakucavanja kao što su već spomenuti LeBron James, zatim Blake Griffin, Gerald Green, Josh Smith, Dwight Howard, Russell Westbrook, Rudy Gay, John Wall, Paul George… Kakav bi to spektakl u Houstonu bio!

ZADNJIH DESET POBJEDNIKA
2000. (Oakland) – Vince Carter, Toronto Raptors
2001. (Washington, D. C.) – Desmond Mason, Seattle SuperSonics
2002. (Philadelphia) – Jason Richardson, Golden State Warriors
2003. (Atlanta) – Jason Richardson, Golden State Warriors
2004. (Los Angeles) – Fred Jones, Indiana Pacers
2005. (Denver) – Josh Smith, Atlanta Hawks
2006. (Houston) – Nate Robinson, New York Knicks
2007. (Las Vegas) – Gerald Green, Boston Celtics
2008. (New Orleans) – Dwight Howard, Orlando Magic
2009. (Phoenix) – Nate Robinson, New York Knicks
2010. (Dallas) – Nate Robinson, New York Knicks
2011. (Los Angeles) – Blake Griffin, Los Angeles Clippers
2012. (Orlando) - Jeremy Evans, Utah Jazz