što se događa?

LeBron James ovom je drastičnom promjenom iznenadio sve navijače LA Lakersa; svi se pitaju zašto je to učinio?

15.06.2021 u 13:14

Bionic
Reading

Košarkaši Los Angeles Lakersa ispali su već u prvom kolu doigravanja za naslov NBA prvaka i tako se oprostili od obrane titule. Katastrofalna je sezona najteže pogodila LeBrona Jamesa koji se sada odlučio na još jedan drastičan potez. Prvo je objavio kako sigurno neće igrati za reprezentaciju SAD-a na Olimpijskim igrama u Tokiju, a sada je otkrio novu veliku promjenu

Momčad Lakersa već je odavno na odmoru, NBA sezona za njih je završila na samom startu doigravanja, ispali su u prvom krugu od Phoenix Sunsa te se tako oprostili od moguće obrane titule.

Ovaj je neuspjeh najteže podnio LeBron James, očigledno je da ga ostatak momčadi nije mogao adekvatno pratiti, a i on je sam imao dosta problema s ozljedama cijele sezone. Sve se to na kraju odrazilo na rezultat i neuspjeh u doigravanju.

Sam LeBron se nije oglašavao u medijima, no sada su se LA Lakersi oglasili na svojim službenim stranicama na društvenim mrežama. A sve zbog LeBrona Jamesa!

Službenom objavom ove drastične promjene iznenadili su milijune navijača i obožavatelja koji se s pravom pitaju zašto se LeBron odlučio na ovaj potez! Naime, LA Lakersi su potvrdili da je najbolji svjetski košarkaš za sljedeću sezonu odlučio promijeniti broj na dresu!

James je od dolaska u Lakerse nosio dres s brojem 23, ali je sada odlučio da će od sljedeće sezone nositi broj 6!

Istina, 'šesticu' je LeBron James nosio dok je igrao za Miami Heat, ali i za reprezentaciju SAD-a, pa sada mnogi tvrde kako se nada da će mu to donijeti sreću u sezonama koje dolaze.

U isto vrijeme neki sumnjaju kako je sve ovo povezano s njegovim novim igrano/animiranim filmom 'Space Jam: A New Legacy' u kojem LeBron igra glavnu ulogu...