KOCKANJE PACERSA

Larry Bird napokon objasnio zašto nije prodao svog najboljeg igrača

09.03.2017 u 13:00

Bionic
Reading

Larry Bird, jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi svih vremena, već godinama obnaša funkciju glavnog čovjeka Indiana Pacersa. Iako se pisalo da će Paceri svog najboljeg igrača Paula Georgea poslati u LA Lakerse ili Boston Celtics, to se ipak nije dogodilo

Nakon što je krajem veljače obavljeno nekoliko zamjena igrača na koncu se ništa spektakularno nije dogodilo – barem kada su u pitanju dva najtrofejnija NBA kluba, Boston Celticsi i LA Lakersi.

Kako piše portal nbacro.com, legendarni Larry Bird prvi put je odlučio progovoriti o toj temi:

'Moram priznati da nisam bio motiviran razmijeniti Paula u veljači. Špekulacije se pojavljuju na sve strane, ali nisam bio uvjeren mogu li dobiti pravu ponudu za njega. Vjerujte, pozivi koje sam dobivao nisu bili vezani za Georgea', objasnio je Bird koji se prije roka za zamjenu telefonski čuo i s Magicom Johnsonom, koji odnedavno obnaša funkciju čelnog čovjeka LA Lakersa.

Dodajmo cijeloj priči to kako će Paul George u ljeto 2018. biti nezaštićeni slobodni igrač (free agent), dok izvori navode da zvijezda Pacersa ima tendenciju potpisati za LA Lakerse, klub za koji je kao dječak navijao jer je odrastao u predgrađu Los Angelesa. Naravno, najveći igrački uzor bio mu je u to vrijeme Kobe Bryant. Scenarij je to u kojem će Lakersi - u kojima će mladi igrači kao što su Ingram, Zubac, Randle i ostali igrački stasati – postati konkurentni.