FORMULA 1

Landu Norrisu stiglo nezgodno pitanje u vezi Lewisa Hamiltona; mlada zvijezda je uvjerena u takav scenarij, ali nije tu bilo arogancije

19.10.2022 u 09:49

Bionic
Reading

Britanski vozač Lando Norris odgovarao je na razna pitanja fanova na društvenim mrežama, a jedno nezgodno bilo je vezano uz sunarodnjaka Lewisa Hamiltona

Norrisu, koji je ove godine potpisao dugoročni ugovor o produljenju svog boravka u McLarenu, postavljana su pitanja na raznim kanalima društvenih mreža u videu za britanski GQ.

Jedno od tih pitanja bilo je da li misli kako bi mogao pobijediti sedmerostrukog bivšeg svjetskog prvaka da su zajedno u istom timu.

'Jedno teško pitanje. Moram reći 'DA'. Nikako ne bi bilo lako. Lewis je jedan od najvećih ikada, ali ako želite biti dobri, morate vjerovati da ste bolji od ostalih', rekao je Norris.

Nije bilo arogancije u Norrisovom odgovoru na vrlo izravno pitanje. Jednostavno je odgovorio na način na koji bi to učinio svaki vozač koji ima povjerenja u vlastite sposobnosti, vjera u sebe koja je neophodna ako želite napredovati u Formuli 1.

Inače, čini se vrlo malo vjerojatnim da će se taj scenarij ikada dogoditi, jer Hamilton uz sebe u momčadi Mercedesa ima još jednog mladog Britanca, Georgea Russella. Bilo bi veliko iznenađenje da se ta postava promijeni bilo kada prije nego što se 37-godišnji Hamilton odluči povući iz Formule 1.