NBA liga

Lakersi objavili koliko je teška ozljeda LeBrona Jamesa; Miami nakon drame dobio Jordanovu momčad koja je u crnoj seriji

11.11.2022 u 11:00

Bionic
Reading

Sinoć su u NBA odigrane četiri utakmice, a najzanimljivija je odigrana u Miamiju gdje je domaći Heat nakon produžetka pobijedio Charlotte Hornets sa 117:112. No, priča dana je svakako zvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James koji se ozlijedio i nije poznato kad se vraća na teren

Heat je predvodio Jimmy Butler sa 35 koševa, 10 skokova i osam asistencija. Butler je također zabio 13 od 15 slobodnih bacanja. Bam Adebayo je dodao 18 koševa i 14 skokova.

U redovima Hornetsa, kojima je ovo sedmi uzastopni poraz što svakako nije dobro leglo , najbolji je bio Kelly Oubre sa 29 ubačaja, dok je Terry Rozier ubacio 22 koša.

Washington Wizardsi su na svom terenu sa 113-105 nadigrali Dallas Maverickse, a Kyle Kuzma je za pobjedu svoje momčadi upisao 36 poena, 11 skokova i šest asistencija. Rui Hachimura je ubacio 23 koša i tako pomogao Washingtonu da ostvari drugu pobjedu zaredom.

Dallas je predvodio Spencer Dinwiddie sa 33 ubačaja, dok je Luka Dončić dodao 22 koša, devet skokova i šest asistencija.

Portland Trail Blazers su na gostovanju sa 106-95 bili bolji od New Orleans Pelicansa iako su igrali bez svoje dvije najveće zvijezde Damiana Lillarda i Jusufa Nurkića.

Jerami Grant je za pobjedu gostiju zabio 27 koševa, a Anfernee Simons je ubacio 23. Lillard nije igrao zbog ozljede lista, a Nurkić zbog ozljede aduktora.

Zion Williamson je sa 29 koševa bio najbolji strijelac New Orleansa, kojima je ovo treći poraz u četiri utakmice.

I u zadnjoj utakmici odigranoj sinoć Atlanta Hawks su sa 104-95 svladali Philadelphia 76ers kojima je to treći poraz u zadnje četiri utakmice.

Trae Young je zabio 15 od ukupno 26 koševa u prvoj četvrtini za Atlantu te je zabio svih deset slobodnih bacanja i tome pridodao sedam asistencija.

Sixerse je predvodio Joel Embiid sa 26 pogodaka i 13 skokova. Ove dvije momčadi igraju jedna protiv druge opet u subotu u Philadelphiji.

LeBron James ozlijedio aduktor, upitan za sljedeće utakmice

Zvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James zaradio je u srijedu navečer u okršaju protiv LA Clippersa ozljedu desnog aduktora i mogao bi propustiti sljedeće utakmice svoje momčadi, objavio je njegov trener u četvrtak navečer.

Najvažnije je da nije došlo do puknuća, rekao je Darvin Ham novinarima. 'Dakle, to su prilično dobre vijesti', dodao je trener, ne navodeći više detalja o trajanju nedostupnosti njegove zvijezde.

James (38) se ozlijedio tijekom posljednje četvrtine utakmice koju su dobili Clippersi (114-101).

Lakersi, pretposljednji u Zapadnoj konferenciji (2-9) igraju protiv Sacramento Kingsa u petak i protiv Brooklyn Netsa u nedjelju. Zatim će imati četiri dana za oporavak prije nego gostuju kod Detroit Pistonsa.

Standings provided by Sofascore