OPTIMIZAM RASTE

Lacković: Protiv Švedske ne ponoviti greške kao s Dancima

22.01.2011 u 19:59

Bionic
Reading

Iako su se neki pribojavali utakmice s Argentinom, hrvatski su rukometaši odradili posao i očitali bukvicu južnoameričkim rukometašima. Igrači su nakon utakmice bili zadovoljni, no sve misli okreću se Švedskoj

Blaženko Lacković isijavao je zadovoljstvom nakon pobjede nad Argentinom. No, ono što najviše veseli jest potpuno drukčija, ozbiljnija igra nego što je to bilo protiv Danaca.

'Odlična utakmica. Bilo je teško nakon poraza od Danske, ali skupili smo glave i odigrali odličnu utakmicu protiv Argentine. Nisu oni toliko loši, pobijedili su jednu Švedsku i poraženi samo golom razlike protiv Poljaka. Mi smo sada igrali odličnu obranu, sve je funkcioniralo i bilo je lijepo gledati. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu. Švedska u nedjelju? Protiv njih ne smijemo ponoviti greške kao protiv Danaca, a nadam se da smo iz te utakmice nešto naučili. Kvalitetu imamo, samo to trebamo pokazati na parketu', kazao je Lacković nakon utakmice u mikrofon HTV-a.

Uz Lackovića bio je i Domagoj Duvnjak.

'Ispada da su Argentinci slabi, no nisu. Mi smo ostavili srce na terenu, dali sve od sebe, onako kako smo se dogovorili dan ranije. U nedjelju igramo protiv domaćina Švedske i znam kakva će biti atmosfera jer se sjećam kako je nama bilo u Zagrebu. Mi imamo kvalitetu, samo to trebamo pokazati, baciti se na glavu i ja vjerujem u pobjedu', kazao je Duvnjak.