odlazi u real?

Kylian Mbappe svojim je izjavama još jednom šokirao sve u Parizu: Sljedeće sezone ću igrati za veliki klub...

06.12.2021 u 14:02

Bionic
Reading

Kylian Mbappe odbio je potpisati novi ugovor s PSG-om, a od 1. siječnja 2022. godine slobodno može pregovarati s klubovima koji su zainteresirani i koji ga žele angažirati. U Parizu se još nadaju da će se Mbappe predomisliti i ostati na Parku prinčeva, no on i dalje čelnike PSG-a drži u velikoj neizvjesnosti

U ovom trenutku sve govori kako će Kylian Mbappe karijeru nastaviti u madridskom Realu...

'Ne znam što ću učiniti', rekao je Kylian Mbappe u razgovoru za Amazon Prime i još jednom 'zakuhao' priču. Nakon ovih izjava nikome više nije jasno što u stvari želi jedan od najboljih svjetskih nogometaša.

'Nije laka odluka, ali u svakom slučaju igrat ću za veliki klub sljedeće sezone. U početku sam bio razočaran jer nisam mogao otići iz Pariza. No, ne igram u trećoj ligi, već igram za klub koji se bori za Ligu prvaka', rekao je Mbappe i ponudio 'tračak nade' čelnicima PSG-a.

  • +4
PSG - Nice, Le Championat, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: Ian Langsdon

No, odmah nakon toga ih je i šokirao...

'Ja sam Parižanin, ovdje je moja obitelj i ovdje se osjećam jako dobro. Međutim, uvijek sam govorio da želim isprobati nešto novo. Ali, vidjet ćemo', zaključio je Mbappe i tako očigledno sve opcije ostavio otvorenima.