NAJVEĆA ŽELJA

Kylian Mbappe nije ostao zbog milijuna nego zbog jednog čovjeka koji možda nikada ne dođe u PSG, jer bi odmah postao 'persona non grata' i izdajica

22.05.2022 u 15:13

Bionic
Reading

Kylian Mbappe ostao je u PSG-u, a španjolski mediji nagađaju zašto je francuski napadač izigrao Real Madrid te smatraju da to nije zbog novca

U Španjolskoj teško prihvaćaju Mbappeovu odluku i uvjereni su da to nije napravio zbog silnih milijuna koje su dali katarski vlasnici PSG-a. Španjolska Marca vjeruje da je razlog ostanka - Zinedine Zidane, da su čelnici pariškog kluba obećali mladom napadaču na mjesto trenera dovesti legendarnog Francuza za kojeg je Mbappe govorio da mu je bio jedan od uzora u djetinjstvu te je priznao kako mu je jedan od snova da ga on trenira.

Trenutačni trener PSG-a je Mauricio Pochettino, ali je on već prekrižen i španjolski sportski dnevnik siguran je kako su Parižani krenuli u lov na Zidanea koji im je još i od ranije želja.

No postoji jedan problem, i to ogroman. Zidane je u karijeri trenirao jedino Real Madrid na čijoj se klupi proslavio te je osvojio dva prvenstva i tri Lige prvaka.

  • +3
PSG - Metz, Ligue 1, 2021/22. Izvor: Profimedia / Autor: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Zbog svega što se događalo oko transfera Mbappea i zato što je 'Kraljevski klub' u cijeloj priči izvisio, Marca tvrdi da bi francuski stručnjak preuzimanjem PSG-a postao u Madridu nepoželjna osoba i izdajica.

Zato je upitno da će Zidane preuzeti PSG, jer si ne želi uništiti status omiljene legende u Madridu koji je tako dugo gradio kao igrač i trener te će najvjerojatnije i dalje čekati na mjesto izbornika francuske reprezentacije.