LEGENDA DIGLA GLAS

'Kupovina Ćorluke bio bi najbolji potez kluba u zadnje vrijeme!'

08.08.2016 u 15:30

Bionic
Reading

Legenda Spartaka Nikita Simonjan smatra da je Vedran Ćorluka jedan od najboljih braniča u ligi i bio bi veliko pojačanje njegovog bivšeg kluba...

U Rusiji ne prestaju nagađanja o budućnosti Vedrana Ćorluke. Nakon što se pojavila informacija da se u borbu za hrvatskog braniča uključio turski Bešiktaš, ponovo je aktualizirana i tema njegovog prelaska u redove ljutitog gradskog rivala, moskovskog Spartaka.

Ćorluki ovaj klub navodno nudi tri milijuna eura plaće godišnje, a Lokomotivi odštetu od sedam, no jedini problem je taj što je Vedran izjavio da nema namjere igrati niti u jednom drugom ruskom klubu osim trenutnog.

No, Spartak je pod velikim pritiskom i očajnički želi dobrog braniča, a taj transfer podržava i klupska legenda.

'U Spartaku postoje ozbiljni problemi u obrani. Ako dovede Ćorluku, to se može nazvati jednim od najboljih klupskih transfera posljednjih godina,' izjavio je za Sport Ekspress Nikita Simonjan, 89-godišnji bivši napadač koji je za Spartak u karijeri zabio 133 pogotka.

'Ćorluka je stup obrane Lokomotiva i dokazao je svoju kvalitetu. Jedan je i od vođa svoje reprezentacije. Može ga se nazvati jednim od najboljih braniča ruskog prvenstva i siguran sam da bi Spartaku donio mnogo toga dobroga,' zaključio je čovjek koji je tijekom života bio i izbornik SSSR-a te potpredsjednik Ruskog nogometnog saveza.