NIMALU UGODNO

Kruno Simon zbog prijetnji povlači se s liste za Dinamovu skupštinu

06.02.2024 u 19:30

Bionic
Reading

Početkom ožujka u Dinamu će se održati izbori prema kojima bi 25 članova ušlo u Skupštinu kluba. Zasad su svoje liste objavile dvije strane, jedna je 'Dinamovo proljeće', a druga 'Dinamo iznad svih', čiji je nositelj Otto Barić junior. Uz njega na listi je bio i proslavljeni hrvatski košarkaški reprezentativac, deklarirani Dinamov navijač

No, tijekom dana Barićeva 'struja' objavila je priopćenje, prema kojem se Kruno Simon povlači s nje.

Prenosimo ga u cjelosti.

'Kao što je javnosti poznato za predstojeće izbore za Skupštinu Dinama formirana je kandidacijska lista sa 25+5 kandidata za članstvo u Dinamovom parlamentu, nositelja g. Otte Barića. Od trenutka izlaska informacije o listi pojedinci su izvrgnuti difamacijama i diskvalifikacijama na osobnoj razini, kako u dijelu medija tako i na društvenim mrežama.

Opetovano su prijetnje upućene i našem proslavljenom košarkašu te članu naše izborne listu g. Krunoslavu Simonu, zbog čega nas je on danas obavijestio da se zbog zaštite sigurnosti svoje obitelji, iako podržava program, povlači s liste 'Dinamo iznad svih' i neće sudjelovati u daljnjem izbornom procesu.

Zgroženi smo time što neki, u ime demokracije, odriču drugome pravo na njegovo mišljenje i djelovanje. Takav 'demokratski' pristup našem Dinamu neće donijeti ništa dobro. Kruni Simonu zahvaljujem na angažmanu i podršci našem programu i idejama usmjerenim prema boljem Dinamu.

Pozivamo sve sudionike izbornog procesa da se suzdrže od nervoznih ispada, verbalnih i drugih prijetnji i da jedino sučeljavanje bude ono koje je temeljeno na kvaliteti kandidata i programa koji će biti prezentirani.

S poštovanjem,

Članovi izborne liste Dinamo iznad svih'.