PRIČAO MU JE VERON...

Krpaju obranu: United doveo zamjenu za Vidića

19.08.2014 u 13:37

Bionic
Reading

Nizozemca Louisa Van Gaala u Manchester Unitedu je dočekala potentna momčad, no s vrlo upitnim defanzivnim kadrom koji vapi za rekonstrukcijom

Od udarne obrambene četvorke Uniteda iz prošle sezone oišla su čak trojica (Ferdinand, Vidić, Evra) i jasno je koji je prioritet Van gaala u preostala dva tjedna prijelaznog roka.

Lijevi bek zauzeo je mladi Luke Shaw koji je došao iz Southamptona, a sada je postalo jasno da će novi stoper (također može igrati i lijevo) na Old Traffordu postati argentinski reprezentativac Marcus Rojo koji je sam 'objavio' transfer u Lisabonu.

'Ne mogu vjerovati da ću igrati za Manchester United... Teško mi je napustiti Sporting, ali prelazak na Old Trafford je ispunjenje snova. Dok smo igrali u Estudiantesu Juan Sebastian Veron mi je pričao o Unitedu, sada ću sve imati priliku iskusiti iz prve ruke,' izjavio je Rojo za Radio Continental.


Osim u Estudiantesu i Sportingu, ovaj stoper koji igra na poziciji koju je do sada držao nemanja Vidić, jednu je sezonu proveo i u moskovskom Spartaku. Za Argentinu je nastupio 28 puta, a jedini gol zabio je nedavno u Brazilu za pobjedu protiv Nigerije 3:2.

United bi za ovo pojačanje Sportingu trebao platiti, procjenjuje se, najmanje 16 milijuna funti.

Rojo je na mundijalu ostavio vrlo dobar dojam